Kulturugen

Hvert år bliver der brugt en emneuge på at lave en kulturuge.

Hele skolen er deltagende, og det kan være en musical, der bliver sat op (som det har været i del år), der kan arbejdes med cirkus (som det var sidste år) eller som i år, hvor en blanding af skolens mange kreative ideer vil indgå.

Er det musical, vi arbejder med, skrives der tekster, øves musik, sys kostumer, sættes lys, males kulisser og rollerne og scenerne skal indstuderes. Emnerne har f.eks. været "60-erne", "Kunst", "Tycho Brahe", "opdagelsesrejsende", "klima og miljø" mm. Det kræver en del disciplin og mange kreative løsninger, når så mange børn skal ind og ud af scenen på en kunstnerisk måde, men resultatet har altid været godt.

Forrige år arbejdede skolen med cirkus, hvor der blev øvet og leget med alle de elementer, som et cirkus kan indebærer. En af vores elever blev så bidt af det, at hun fortsatte på cirkusskolen i Nordkraft i Aalborg, med en flot afsluttende opvisning i Cirkus Arena. Sidste år var vores jubilæums år, hvorfor kulturugen var vores jubilæum.

Hvad næste år byder på, ligger i støbeskeen, hvor lærerne snart vil komme med et spændende oplæg, som vi alle kan glæde os til. Men "Renæssancen" bliver hovedemnet.